28.11.2018
Doskonały duet - kabina parowa SensePerience z brodzikiem MUNA zwycięzcą German Design Award 2019.

Dla producenta łazienek – firmy HOESCH Design GmbH, design to coś więcej niż tylko piękny wygląd. To wyraz stylu życia. Design to perfekcyjna forma i pełna funkcjonalność oraz filozofia życia dla wymagających ludzi. Efektem takiej świadomości i zrozumienia, jest współpraca HOESCH z wieloma światowej sławy projektantami, którzy nieustannie rozwijają nowe, kreatywne innowacje łazienkowe, jednocześnie nadając im szczególnego wyrazu i wyjątkowości.

Międzynarodowe jury ekspertów nagrodziły jeden z flagowych produktów HOESCH za wybitną jakość wzornictwa tytułem German Deisgn Award 2019 – Winner. Kabina prysznicowo-parowa SensePerience została doceniona za perfekcyjne połączenie z brodzikiem Muna oraz za wiele korzyści, które niesie ze sobą jej codzienne użytkowanie. Ekskluzywny duet zwyciężył w kategorii Bath and Wellness.

Nic dziwnego: dwa prawdziwie wyjątkowe akcenty łazienkowe uzupełniają się wzajemnie, tworząc harmonijną całość. Kabina parowa SensePerience z eleganckim wyglądem, komfortową obsługą i szeroką gamą opcji zapewnia relaksujące i zmysłowe doznania wellness.

Ultra płaski brodzik MUNA wykonany z wysokiej jakości odlewu mineralnego Solique spełnia najwyższe wymogi bezpieczeństwa i może być montowany elegancko i bez progów. Oba produkty razem spełniają nie tylko najwyższe standardy jakości i wzornictwa, ale również najlepsze warunki do niezawodnego wyłączenia się od stresu dnia codziennego oraz tak niezbędnego wyciszenia po długim dniu.

Elastyczne i wszechstronne opcje instalacji są również godne uwagi. Eleganckie kabiny dostępne są w różnych rozmiarach, wariantach posadowienia, kształtach, jako jedno- i  dwuosobowe i mogą być łatwo łączone z wieloma brodzikami serii MUNA. W ten sposób doskonały duet SensePerience z MUNA znajduje swoje miejsce w każdej nowoczesnej i wyrafinowanej łazience.

Wiecej informacji znajdziesz tutaj.

Files:
SensePerience_Muna_Winner_GDA_2019_PL.pdf(39 KB)